Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
910034.jpg
Hinta:15.90EUR
Uutiskirje

Keikkakalenteri 2020

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2020 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


18.1. Kerava, kissanäyttely (CFF ry)
25.-26.1. Hämeenlinna, kissanäyttely (SUROK ry)
7.-8.3. Siuntio (URK ry)
28.-29.3. Karkkila (RUROK ry)
11.-12.4. Helsinki (Ery-Syd ry)
25.-26.7. Lahti (SUROK ry)
1.-2.8. Helsinki (Ery-Syd ry)
10.-11.10. Riihimäki (URK ry)
21.-22.11. Turku (TUROK ry)

 

Jälleenmyyjät

Kattipuodin tuotteita voit ostaa myös jälleenmyyjiltämme

Ruohonjuuritaso

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys

Mekatt (Ruotsi)

Haluaisitko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä kattipuoti@kattipuoti.com ja kysy lisää.

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

UjoKatti Mini

UjoKatti Mini syntyi oman kissan toiveesta. Kissan, joka pentuna rakasti mennä tyynyliinojen sisään. UjoKatti Ministä suunnittelin makuupussin, jota voi käyttää myös nurinpäin käännettynä sillä saumanvarat eivät koskaan näy. En halunnut kissan jäävän esim. kynsistään kiinni saumanvaroihin, niinpä UjoKatti Ministä tuli kääntöpesä turvallisuussyistä.

UjoKatti Mini on hyvin monikäyttöinen pesä. UjoKatti Miniä voi käyttää makuupussina, jolloin kissa ryömii sinne nukkumaan. UjoKatti Minissä voi leikkiä kissakaverin kanssa vaanimisleikkejä toisen kissan ollessa pesässä sisällä ja toisen hyppiessä pesän päälle. UjoKatti Miniä voi käyttää kuljetusboxissa, jossa se toimii sekä patjana että suojaa antavana makuupussina. UjoKatti Minin voi kääntää myös pystyyn, jolloin siitä tulee säkkimäinen pesä. UjoKatti Mini toimii yhtä hyvin kotona, matkoilla kuin kissanäyttelyissä. Kissanäyttelyissä kissan voi antaa ryömiä UjoKatti Miniin odottelemaan omaa arvosteluaan, UjoKatti Mini on helppo pitää sylissä kissoineen päivineen eivätkä vaatteet ole kissankarvassa ja kissakin saa vähän suojaa.

UjoKatti Mini on valmistettu niin, että kumpaa puolta tahansa voi käyttää sisä- tai ulkopuolena - saumanvarat eivät näy koskaan. Koko pesän ilme muuttuu, kun sisäpuolen kääntää ulkopuoleksi.

Mikäli et löydä valmiista väreistä mieleistäsi, ota yhteyttä sähköpostitse niin pyrin toteuttamaan toiveesi.

UjoKatti Mini-pesät ovat oman pajani tuotantoa, valmistan ne itse käsityönä. Valmistamiani UjoKatti Mini-pesiä voi ostaa ainoastaan Kattipuodista. Värivaihtoehdot vaihtelevat kausittain.

Järjestä:
 

Kommentit

Kommentti
Facebook