Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
910034.jpg
Hinta:15.90EUR
Uutiskirje

Keikkakalenteri 2020

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2020 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


18.1. Kerava, kissanäyttely (CFF ry)
25.-26.1. Hämeenlinna, kissanäyttely (SUROK ry)
7.-8.3. Siuntio (URK ry)
28.-29.3. Karkkila (RUROK ry)
11.-12.4. Helsinki (Ery-Syd ry)
25.-26.7. Lahti (SUROK ry)
1.-2.8. Helsinki (Ery-Syd ry)
10.-11.10. Riihimäki (URK ry)
21.-22.11. Turku (TUROK ry)

 

Jälleenmyyjät

Kattipuodin tuotteita voit ostaa myös jälleenmyyjiltämme

Ruohonjuuritaso

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys

Mekatt (Ruotsi)

Haluaisitko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä kattipuoti@kattipuoti.com ja kysy lisää.

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

Huovutetut lelut

Kissat ja villa tuntuvat kuuluvan yhteen. Jo lapsuudestani muistan kissat ja villaviltit. Valtaosa kissoista rakastaa käsittelemättömän lampaanvillan tuoksua, moni kissa haluaisi omistaa myös suuren kasan huovutusvillaa. Huovutettu pinta kiehtoo kissoja - ehkäpä siksi, että siihen on niin mukava tarttua.

Villa on yksi suosikkimateriaaleistani. On ollut aina, alle kouluikäisenä kerhossa olin todella onnellinen saadessani käyttää villaa joihinkin askartelujuttuihin. Olen myös aina pitänyt lampaista, jopa siinä määrin, etten suostu syömään lampaanlihaa.

Harmikseni olen vuosien aikana huomannut, ettei huovutettu kissanlelu täytä korkealle asettamiani vaatimuksia kissanlelujen kestämisen suhteen. Tämä koskee kuitenkin vain märkä- ja neulahuovutusta. Onnekseni löysin pesukonehuovutuksen monet mahdollisuudet vuonna 2004. Siitä alkoi huovutettujen kestävien kissanlelujen taival.

Kattipuodin kaikki huovutetut kissanlelut ovat siis pesukonehuovutettuja. Ne on lelusta riippuen joko virkattu tai neulottu ja sen jälkeen huovutettu pesukoneessa. Olen saanut paljon positiivista palautetta huovutetuista kissanleluistani juuri niiden kestävyyden takia. Lelut vain huopuvat lisää kissojen potkiessa niitä takatassuillaan.

Kaikki Kattipuodin huovutetut lelut ovat laadukasta lohjalaista käsityötä, Kattipuodin omaa tuotantoa. Ne ovat täyttäneet tuotekehittely- ja testiryhmän vaatimukset ennen pääsyään nettipuotiin.

Löydät kaikki huovutetut kissanlelut kätevästi tästä kategoriasta.

Järjestä:
 

Kommentit

Kommentti
Facebook