Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Katsotuimmat tuotteet
Keikkakalenteri 2019

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2019 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


9.-10.11. Askola, kissanäyttely (URK)

 

Jälleenmyyjät

Kattipuodin tuotteita voit ostaa myös jälleenmyyjiltämme

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys

Mekatt (Ruotsi)

Haluaisitko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä kattipuoti@kattipuoti.com ja kysy lisää.

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

Oliivilelut - Toys with olive leaves

Välimeren maissa on kautta aikain tunnettu oliivinlehtien vaikutus kissoihin. Oliivinlehtien tuoksu vaikuttaa joihinkin kissoihin samoin kuin kissanminttu - se saa kissat onnelliseksi. Oliivinlehdet eivät vaikuta läheskään kaikkiin kissoihin, mutta vaikkei kissasi hullaantuisi oliivinlehtien tuoksusta, se varmasti arvostaa oliivileluja sillä niissä on täytteenä lampaanvillaa joka jo itsessään on monen kissan mieleen.

Usein oliivinlehdistä hullaantuvat kissat ovat muutenkin oliivien perään. Yllättävän moni kissa rakastaa oliiveja. Oletko kokeillut mitä kissasi sanoo oliiveista?

Oliivinlehdet tulevat Kattipuotiin Kreikasta ja ne ovat luomua.

Kattipuodin tuotekehittely- ja testiryhmä on nuuskutellut oliivinlehtiä vuodesta 2011 lähtien, mutta nettipuotiin oliivilelut ennättivät vasta vuonna 2017. Syynä tähän on ollut oliivilelujen kissanäyttelymyynnissä saama suuri suosio sekä oliivinlehtien ajoittainen niukka saanti.

Kattipuodin oliivilelut ovat suomalaista laadukasta käsityötä ja ne valmistetaan Kattipuodin omalla kissanlelupajalla Lohjalla. Kattipuodin tuotekehittely- ja testiryhmä on antanut lelumalleille hyväksyntänsä ennen kuin lelut päätyvät nettipuotiin.

Kaikki oliivilelut on koottu tänne saman kategorian alle, joten niiden löytäminen on helppoa.

 

Kommentit

Kommentti
Facebook