Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Katsotuimmat tuotteet
Keikkakalenteri 2018

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2018 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


14.-15.7. Kerava, kissanäyttely (SUROK)
29.-30.9. Askola, kissanäyttely (URK)
27.-28.10. Tampere, kissanäyttely (World Winner Show)
24.-25.11. Turku, kissanäyttely (TUROK)


Yhteistyössä

Vuonna 2018 Kattipuodilla on kaksi yhteistyökumppania:

Kelmiküla Kassijaam Virossa, heidän kauttaan voi myös ostaa joitakin Kattipuodin tuotteita Virossa.

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

LuolaKatti

Kattipuodin suosituimman pesämallin hieman suurempi versio. LuolaKatti Mini havaittiin pian pieneksi hieman suurikokoisemmille kissoille, joten oli tehtävä myös suurempi versio suositusta pesästä. Laku-kissa yritti kyllä toistuvasti tunkea itseään LuolaKatti Miniin, mutta yleensä yritys päättyi siihen, että kissa kaatui pesän kanssa ja oli hyvin, hyvin vihainen. Oli keksittävä ratkaisu ongelmaan. Otin esille LuolaKatti Minin kaavat ja aloin tehdä muutoksia, muutaman prototyypin jälkeen oli valmiina LuolaKatti.

LuolaKatti soveltuu myös suuremmille kissoille kuten norjalaisille metsäkissoilla ja maine cooneille. Todistettavasti LuolaKattiin on mahtunut paremmin kuin hyvin 10-kiloinen kissa.

LuolaKatti tarjoaa kissalle suojaa ja omaa rauhaa niin kotona, matkoilla kuin näyttelyissäkin. Monet käyttävät LuolaKattia kuljetusboxissa, sillä se suojaa kissaa boxissa paremmin kuin boxin ulkopuolelle tuleva suojapäällinen. Kissanäyttelyissä monet kissat odottavat arvosteluvuoroaan LuolaKatista omistajan sylistä kurkkien. LuolaKattiin on mukava vetäytyä kauneusunille. Osa kissoista haluaa litistää LuolaKatin ja nukkua näin muodostuneen ergonomisesti muotoillun makuualustan päällä.

Valmistan LuolaKatteja myös tilaustyönä valitsemasi värisenä.

LuolaKatti-pesät ovat oman pajani tuotantoa, valmistan ne itse käsityönä. Valmistamiani LuolaKatti-pesiä voi ostaa ainoastaan Kattipuodista. Värivaihtoehdot vaihtelevat kausittain.

Järjestä:
 

Kommentit

  • janita2018-03-07 12:01

    Tosi hyvä tuote!

Kommentti
Facebook