Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
910034.jpg
Hinta:15.90EUR
Uutiskirje

Keikkakalenteri 2020

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2020 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


18.1. Kerava, kissanäyttely (CFF ry)
25.-26.1. Hämeenlinna, kissanäyttely (SUROK ry)
7.-8.3. Siuntio (URK ry)
28.-29.3. Karkkila (RUROK ry)
11.-12.4. Helsinki (Ery-Syd ry)
25.-26.7. Lahti (SUROK ry)
1.-2.8. Helsinki (Ery-Syd ry)
10.-11.10. Riihimäki (URK ry)
21.-22.11. Turku (TUROK ry)

 

Jälleenmyyjät

Kattipuodin tuotteita voit ostaa myös jälleenmyyjiltämme

Ruohonjuuritaso

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys

Mekatt (Ruotsi)

Haluaisitko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä kattipuoti@kattipuoti.com ja kysy lisää.

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

LuksusKatti

LuksusKatti on syntynyt lähes kuninkaallisen kissan toiveesta. Kattipuodin kissoista Peku on ensimmäinen, joka aloitti näyttelyharrastuksen. Tietysti näyttelyyn piti saada ylellinen kissanpeti, joka soveltui Pekun kuninkaalliseen häkin sisustukseen. Tuolloin, nuorena poikana, Peku ei ollut erityisen innostunut kovin lämpimistä nukkumapaikoista, ilmeisesti pitkäkarvaisella kissalla oli muutenkin riittävän lämmin. Peku kyllä nukkui mieluusti tyynyllä, joten jokin tyynymäinen peti saattoi tulla kyseeseen.

Vuonna 2003 joka paikassa myytiin vain fleecestä tai teddystä valmistettuja donitsimaisia petejä. Sellaiset materiaalit eivät tulleet kysymykseenkään Pekun kohdalla, piti olla jotakin ylellisempää. Piipahdin kangaskaupassa, ostin loimusamettia ja tein Pekulle ensimmäisen LuksusKatin. Vuosien varrella LuksusKatti ei ole muuttunut, tästä pesämallista tuli heti hyvä ja toimiva.

LuksusKatti on suunniteltu sellaiseksi, että sitä voi käyttää näyttelyiden lisäksi myös kotona. Se tuo pienen mukavan lisän sisustukseen, värejä on lukuisia. Sohvalle aseteltuna LuksusKatista tulee monen kotileijonan paras nukkumapaikka. LuksusKatin voi laittaa myös vaikkapa hyllyn päälle - alle tosin kannattaa leikata pala maton alle tarkoitettua liukuesteverkkoa, ettei kissa putoa petinsä kanssa. LuksusKatti soveltuu isommallekin kissalle, Kattipuodin Peku on todella kookas kissa ja mielellään nukkuu LuksusKatissa.

Mikäli et löydä valmiista väreistä mieleistäsi, ota yhteyttä sähköpostitse niin pyrin toteuttamaan toiveesi.

LuksusKatti-pedit ovat oman pajani tuotantoa, valmistan ne itse käsityönä. Valmistamiani LuksusKatti-petejä voi ostaa ainoastaan Kattipuodista. Värivaihtoehdot vaihtelevat kausittain.

Järjestä:
 

Kommentit

Kommentti
Facebook