Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
910034.jpg
Hinta:15.90EUR
Uutiskirje

Keikkakalenteri 2020

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2020 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


18.1. Kerava, kissanäyttely (CFF ry)
25.-26.1. Hämeenlinna, kissanäyttely (SUROK ry)
7.-8.3. Siuntio (URK ry)
28.-29.3. Karkkila (RUROK ry)
11.-12.4. Helsinki (Ery-Syd ry)
25.-26.7. Lahti (SUROK ry)
1.-2.8. Helsinki (Ery-Syd ry)
10.-11.10. Riihimäki (URK ry)
21.-22.11. Turku (TUROK ry)

 

Jälleenmyyjät

Kattipuodin tuotteita voit ostaa myös jälleenmyyjiltämme

Ruohonjuuritaso

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys

Mekatt (Ruotsi)

Haluaisitko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä kattipuoti@kattipuoti.com ja kysy lisää.

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

Kelmi

Syntynyt: 1.8.2013
Sukupuoli: Uros (kastroitu 14.4.2014)
Rotu: Pitkäkarvainen kotikissa
Väri: Mustavalkoinen

Kelmi on virolainen löytökissa. Bongasin Kelmin Traksin kotihoitopaikan blogista ja ihastuin oitis kissan erikoisiin kasvoihin. Pieni Mustamäeltä löytynyt mustavalkoinen karvapallo oli jo päässyt villiintymään, mutta kokeneessa kotihoitopaikassa Kelmistä saatiin melko pian esille ihmisrakas pieni kissa.

Kelmi muutti meille isänpäivänä 10.11.2013. Haimme Kelmin Tallinnasta ja varsinkin menomatka oli melkoinen, sillä merellä todella myrskysi. Paluumatkalla merellä oli jo rauhallisempaa, mutta laiva keinui kuitenkin jonkin verran. Kelmi reippaana pentuna ei tästä välittänyt vaan keskittyi valoittamaan hyttiä itselleen. Erityisesti hytin puhelin oli mielenkiintoinen juttu.

Kelmi on melko kookas poika, joka rrrrrrrakastaa ihmisiä. Kelmi on kova kehräämään ja Kelmillä on omanlaisensa tapa puskea ihmisiä. Pusku on todella voimakas ja saattaapa siinä joku joskus säikähtääkin. Kelmi harrastaa myös kissanäyttelyitä ja tuomarin pöydällä Kelmi näyttää käyttävän samaa puskutaktiikkaa.

Myös virossa on sana kelmi ja se tarkoittaa samaa kuin suomessakin. Kelmi tuli meille Kelmiküla Kassijaam -yhdistyksen kautta, joten nimen keksiminen tälle hieman kelmin näköiselle kissalle ei ollut vaikeaa.

Kelmin mielestä lelun kanssa pitää pystyä leikkimään vauhdikkaita leikkejä. Hyvä lelu on myös sellainen, jota voi kanniskella suussa. Kelmi alkaa olla jo tunnettu siitä, että rikkoo kaiken mihin koskee - siispä Kelmi on hyvä lisä Kattipuodin tuotekehittely- ja testiryhmään kun leluista halutaan kestäviä.

Kelmi on Kattipuodin virallinen maskottikissa ja reissaa kissanäyttelyissä Kattipuodin mukana. Usein Kelmin voikin tavata Kattipuodin myyntiosastolta hauskuuttamasta ihmisiä - jopa useampi tuomari on todennut tämän kissan olevan luonteeltaan parantumaton pelle.

Facebook