503000 Kissanlelu Jippo

Hinta:2.70EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Varastosaldo:11
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Pitääkö kissasi virkatuista palloista? Tämä kissanlelu on silloin varma valinta. Pallon pinnasta saa kivasti kiinni kynsillä, pallo on sopivan kokoinen myös suussa kannettavaksi. Kissan palvelusväkeäkin on ajateltu: kevyt pallo ei tuhoa irtaimistoa. Pallon täytteenä on lampaanvillan lisäksi runsaasti valerianaa.

Valerianan tuoksu ei ehkä ihmisnenää miellytä, mutta kissat rrrrrrrakastavat valerianan tuoksua - varsinkin kun se tässä kissanlelussa yhdistyy villan tuoksuun. Aromit säilyvät kissanlelussa pidempään, mikäli kissanlelu pakataan tiiviisti suljettuun muovipussiin silloin kun ei ole leikin aika.

Jippo -pallon halkaisija on noin 5 cm. HUOM! Toimitetun tuotteen väri voi poiketa kuvassa olevien tuotteiden väristä. Jos toivot tiettyä väriä, kirjoita toiveesi tilauksen lisätietoihin, pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook