Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
910034.jpg
Hinta:15.90EUR
Uutiskirje

Keikkakalenteri 2020

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2020 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


18.1. Kerava, kissanäyttely (CFF ry)
25.-26.1. Hämeenlinna, kissanäyttely (SUROK ry)
7.-8.3. Siuntio (URK ry)
28.-29.3. Karkkila (RUROK ry)
11.-12.4. Helsinki (Ery-Syd ry)
25.-26.7. Lahti (SUROK ry)
1.-2.8. Helsinki (Ery-Syd ry)
10.-11.10. Riihimäki (URK ry)
21.-22.11. Turku (TUROK ry)

 

Jälleenmyyjät

Kattipuodin tuotteita voit ostaa myös jälleenmyyjiltämme

Ruohonjuuritaso

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys

Mekatt (Ruotsi)

Haluaisitko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä kattipuoti@kattipuoti.com ja kysy lisää.

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

203134 LuolaKatti Mini vaaleanruskea

Vanha hinta:51.99EUR
Hinta:40.00EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Varastosaldo:1
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

 

LuolaKatti Mini on Kattipuodin suosituin kissanpesämalli. Alunperin se on suunniteltu hieman ujolle pienelle kissalle, mutta kaikki muutkin kissat pitivät siitä kovasti. Pian oli pakko tehdä lisää näitä pesiä, jotta sopu kissojen kesken säilyi. Tämä on pesämalli, josta olen tehnyt kaikkein eniten prototyyppejä. Ensimmäisissä LuolaKatti Mineissä ei ollut tikkauksia pitämässä vaahtomuoveja paikallaan, joten pesän käytyä pesukoneessa se oli muotopuoli eikä vaahtomuoveja meinannut saada millään takaisin paikoilleen. Tuotekehittelyn tuloksena LuolaKatti Mini sai tikkauksia ja nyt pesä on pesukoneesta tullessaan aivan samannäköinen kuin sinne mennessään.

 

LuolaKatti Mini soveltuu pienille ja keskikokoisille kissoille, esimerkiksi abessinialaisille, rexeille, sfinxeille ja siamilaisille. Oma lähes 7-kiloinen Ässä-kissani kyllä tunkee itsensä LuolaKatti Miniin ihan onnistuneesti, mutta tuon kokoiselle kissalle parempi on isompi versio, LuolaKatti.

 

LuolaKatti Mini tarjoaa kissalle suojaa ja omaa rauhaa niin kotona, matkoilla kuin näyttelyissäkin. Monet käyttävät LuolaKatti Miniä kuljetusboxissa, sillä se suojaa kissaa boxissa paremmin kuin boxin ulkopuolelle tuleva suojapäällinen. Kissanäyttelyissä monet kissat odottavat arvosteluvuoroaan LuolaKatti Ministä omistajan sylistä kurkkien. LuolaKatti Miniin on mukava vetäytyä kauneusunille. Osa kissoista haluaa litistää LuolaKatti Minin ja nukkua näin muodostuneen ergonomisesti muotoillun makuualustan päällä.

 

Mikäli et löydä valmiista väreistä mieleistäsi, ota yhteyttä sähköpostitse niin pyrin toteuttamaan toiveesi.

LuolaKatti Mini-pesät ovat oman pajani tuotantoa, valmistan ne itse käsityönä. Valmistamiani LuolaKatti Mini-pesiä voi ostaa ainoastaan Kattipuodista. Värivaihtoehdot vaihtelevat kausittain.

 

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook