Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Katsotuimmat tuotteet
Keikkakalenteri 2018

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2018 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


14.-15.7. Kerava, kissanäyttely (SUROK)
29.-30.9. Askola, kissanäyttely (URK)
27.-28.10. Tampere, kissanäyttely (World Winner Show)
24.-25.11. Turku, kissanäyttely (TUROK)


Yhteistyössä

Vuonna 2018 Kattipuodilla on kaksi yhteistyökumppania:

Kelmiküla Kassijaam Virossa, heidän kauttaan voi myös ostaa joitakin Kattipuodin tuotteita Virossa.

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

203000 Kissanpesä LuolaKatti Mini tilaustyönä

Hinta:51.99EUR
Toimitusaika n. 2-3 viikkoa
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Tästä voit tilata LuolaKatti Minin haluamasi värisenä. Värivaihtoehtoja on todella runsaasti! Tilaustyön toimitusaika on 2-3 viikkoa riippuen tilaustyöjonon pituudesta sekä kankaan toimitusnopeudesta.

LuolaKatti Mini on Kattipuodin suosituin kissanpesämalli. Alunperin se on suunniteltu hieman ujolle pienelle kissalle, mutta kaikki muutkin kissat pitivät siitä kovasti. Pian oli pakko tehdä lisää näitä pesiä, jotta sopu kissojen kesken säilyi. Tämä on pesämalli, josta olen tehnyt kaikkein eniten prototyyppejä. Ensimmäisissä LuolaKatti Mineissä ei ollut tikkauksia pitämässä vaahtomuoveja paikallaan, joten pesän käytyä pesukoneessa se oli muotopuoli eikä vaahtomuoveja meinannut saada millään takaisin paikoilleen. Tuotekehittelyn tuloksena LuolaKatti Mini sai tikkauksia ja nyt pesä on pesukoneesta tullessaan aivan samannäköinen kuin sinne mennessään.

LuolaKatti Mini soveltuu pienille ja keskikokoisille kissoille, esimerkiksi abessinialaisille, rexeille, sfinxeille ja siamilaisille. Oma lähes 7-kiloinen Ässä-kissani kyllä tunkee itsensä LuolaKatti Miniin ihan onnistuneesti, mutta tuon kokoiselle kissalle parempi on isompi versio, LuolaKatti.

LuolaKatti Mini tarjoaa kissalle suojaa ja omaa rauhaa niin kotona, matkoilla kuin näyttelyissäkin. Monet käyttävät LuolaKatti Miniä kuljetusboxissa, sillä se suojaa kissaa boxissa paremmin kuin boxin ulkopuolelle tuleva suojapäällinen. Kissanäyttelyissä monet kissat odottavat arvosteluvuoroaan LuolaKatti Ministä omistajan sylistä kurkkien. LuolaKatti Miniin on mukava vetäytyä kauneusunille. Osa kissoista haluaa litistää LuolaKatti Minin ja nukkua näin muodostuneen ergonomisesti muotoillun makuualustan päällä.

Mikäli et löydä valmiista väreistä mieleistäsi, ota yhteyttä sähköpostitse niin pyrin toteuttamaan toiveesi.

LuolaKatti Mini-pesät ovat oman pajani tuotantoa, valmistan ne itse käsityönä. Valmistamiani LuolaKatti Mini-pesiä voi ostaa ainoastaan Kattipuodista. Värivaihtoehdot vaihtelevat kausittain.

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook