54400 Kissanlelu Villakala

Hinta:3.20EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Tuotetta ei saatavilla
Kysy tuotteesta

Villakala kuuluu huovutettujen kissanlelujen tuoteperheeseen. Monet kissat rakastavat villaa ja siksi myös huovutettuja leluja. Huovutetun lelun pinnasta saa mukavan otteen ja kun huovutetun lelun kanssa leikkii, lelu huopuu vain lisää. Villakala on virkattu huopuvasta langasta ja sen jälkeen huovutettu pesukoneessa, siksi se on kestävämpi kuin märkä- tai neulahuovutetut kissanlelut. Villakala on myös turvallisempi juuri kestävyytensä vuoksi.

Villakala soveltuu mainiosti kaikille kissoille. Täytteenä on käytetty käsittelemätöntä lampaanvillaa, joten Villakala on pehmeä ja joustava. Se sopii hyvin potku- ja heittelyleikkeihin, mutta sitä voi myös kantaa suussa. Iloisten värien ansiosta Villakala ei niin helposti katoa.

Villakalan keskimääräinen pituus on noin 7 cm, mutta pieniä yksilöllisiä kokoeroja löytyy, onhan kyseessä käsityö. HUOM! Toimitetun tuotteen väri voi poiketa kuvassa olevien tuotteiden väristä. Jos toivot tiettyä väriä, kirjoita toiveesi tilauksen lisätietoihin, pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook