533000 Kissanlelu Särki

Hinta:3.50EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Tuotetta ei saatavilla
Kysy tuotteesta

Särki mielletään usein roskakalaksi. Kattipuodin Särki on kuitenkin kissojen mielestä aivan mahtava kalansaalis ja sillä kelpaa vähän kehuskella kissakavereillekin, on se sen verran reilun kokoinen kala. Särjet ovat iloisen värikkäitä - eivät ehkä luonnossa, mutta Kattipuodissa kyllä.

Särki soveltuu hyvin jokaisen kissan leluksi. Pikkupennuille Särki on mitä mainioin painikaveri eikä se toki pahastu puremisestakaan. Särjen kanssa kelpaa harjoitella kissalle tarpeellisia metsästystaitoja. Vaikka Särki onkin vähän suurempi leikkikaveri, se on kuitenkin kevyt ja sitä on helppo heitellä ilmaan eikä se tuhoa irtaimistoa. Särkeä voi myös kanniskella suussa ja kyllähän isompikin kissa voi Särkeä potkutella.

Käsin virkatulla Särjellä on mittaa noin 15 cm, hieman kuitenkin esiintyy vaihtelua yksilöittäin käsityön ollessa kyseessä. Särjen täytteenä on iihanaa lampaanvillaa.

HUOM! Toimitetun tuotteen väri voi poiketa kuvassa olevien tuotteiden väristä. Jos toivot tiettyä väriä, kirjoita toiveesi tilauksen lisätietoihin, pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet.

Särjet on virkattu käsin, ne ovat laadukasta suomalaista käsityötä. Särki on aito ja alkuperäinen Kattipuoti-tuote, jota ei Kattipuodin valmistamana myydä muualla. Särjet saapuivat vuonna 2007.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook