Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Katsotuimmat tuotteet
Keikkakalenteri 2019

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2019 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


9.-10.11. Askola, kissanäyttely (URK)

 

Jälleenmyyjät

Kattipuodin tuotteita voit ostaa myös jälleenmyyjiltämme

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys

Mekatt (Ruotsi)

Haluaisitko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä kattipuoti@kattipuoti.com ja kysy lisää.

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

511000 Kissanlelu Kangaskäärme Recommended

Hinta:6.50EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Kangaskäärme kuuluu Suomen luonnonvaraisiin käärmelajeihin, sitä esiintyy vain Ahvenanmaalla. Se on uhanalainen tarhakäärmelaji, joka myös kanervakäärmeen nimellä tunnetaan. Kattipuodin Kangaskäärme sen sijaan ei ole uhanalainen ja sitä tavataan ympäri Suomen kissojen leikkikaverina.

Kangaskäärmeen täytteenä on ihanaa käsittelemätöntä lampaanvillaa, jonka tuoksua kissojen on mahdotonta vastustaa. Lisäksi Kangaskäärme tuoksuu voimakkaasti kissanmintulta, täytteenä nimittäin on lampaanvillan lisäksi Kattipuodin oman sadon voimakasaromista kissanminttua (Nepeta cataria). Kangaskäärmeen houkuttelevuutta lisäävät käärmeen hännässä houkuttelevasti kahisevat nauhat.

Kangaskäärme on reilunkokoinen leikkikaveri, pituutta tältä otukselta löytyy peräti 50 cm! Sehän ei menoa haittaa ja moni kissa nappaa Kangaskäärmeen keskipaikkeilta hampailtaan kiinni ja lähtee retuuttamaan otusta kohti villejä leikkejä. Kattipuodin kissat myös leikkivät keskenään Kangaskäärmeellä: yksi kissa kantaa käärmettä suussaan ja toinen juoksee perässä tavoitellen tassuillaan eteenpäin liikkuvaa saalista.

Kangaskäärme on korkealaatuista suomalaista käsityötä, aito ja alkuperäinen Kattipuoti-tuote. Kattipuodin Kangaskäärmettä voit ostaa ainoastaan Kattipuodista. Ensimmäinen Kangaskäärme luikerteli Kattipuodin myyntiosastolle vuonna 2010.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook