512000 Kissanlelu Wallu Recommended

Hinta:2.90EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Wallu on aika siisti tyyppi. Tietysti se kiinnostaa kissoja, koska se on hiiri. Wallu on kuitenkin vielä kiinnostavampi kuin tavallinen leluhiiri, sillä Wallun täytteenä on voimakasaromista valerianaa (Valeriana officinalis). Se tosin tarkoittaa sitä, että Wallun ominaistuoksu ei välttämättä ihmisten mielestä ole mitenkään viehättävä. Kissat sen sijaan rakastavat Wallua juuri sen ominaistuoksun takia. Valerianan lisäksi Wallun täytteenä on lampaanvillaa.

Wallu on hurjempiakin leikkejä kestävä kissanlelu, sillä se on valmistettu fleecestä. Kissat rakastavat fleecen pehmeyttä ja Walluun on hauska upottaa hampaat ja kynnet. Wallulla on kiva käsin pitkä häntä, siitä Wallua voi vaikka vetää perässään. Huippua!

Wallulle on kertynyt mittaa noin 12 cm + häntä. Pieniä yksilöllisiä eroja löytyy ja Wallun hännän pituus vaihtelee yksilöstä riippuen hieman.

Toimitetaan värilajitelmasta, toimitetun tuotteen väri voi poiketa kuvassa olevista.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook