Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Katsotuimmat tuotteet
Keikkakalenteri 2017

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2017 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


11.11. joulumyyjäiset Lohja
10.12. joulumyyjäiset Porvoo


Yhteistyössä

Vuonna 2017 Kattipuodilla on kaksi yhteistyökumppania:

Kelmiküla Kassijaam Virossa, heidän kauttaan voi myös ostaa joitakin Kattipuodin tuotteita Virossa.

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

536000 Kissanlelu Lilli

Hinta:2.20EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Tuotetta ei saatavilla
Kysy tuotteesta

Lilli on pieni ja suloinen. Lillillä on pitkä häntä ja senpä takia Lillistä pitävätkin erityisesti sellaiset kissat, jotka ovat mieltyneet nyöreihin ja naruihin. Kissa voi myös kantaa Lilliä hännästä, jolloin syntyy monta uutta hauskaa leikkiä. Lillin pituus on noin 4 cm ja Lillin hännällä on mittaa noin 40 cm. Lilli soveltuu hyvin myös pienten kissanpentujen leikkeihin ja moni onkin ostanut Lillin juuri kissanpennulle. Lillin täytteenä on ihanaa lampaanvillaa.

Lilli on kotoisin Liessaaresta. Liessaaresta löytyy uimarannan lisäksi mukava luontopolku. Liessaaresta on kerrassaan upeat näköalat Lohjanjärvelle. Lillin lisäksi Liessaaressa asuu monenlaisia eläimiä oravista erilaisiin lintuihin. Liessaaressa on parin kilometrin mittainen luontopolku, laavu ja nuotiopaikka ja Liessaareen voi rantautua myös veneellä. Mikäli pidät luontopoluista ja kauniista maisemista, on Liessaari tutustumisen arvoinen paikka.

Lilli on laadukasta lohjalaista käsityötä. Se on valmistettu rakkaudella ja lämpimien ajatusten kera ja jokainen Lilli on omanlaisensa yksilö. Kattipuodin valikoimiin Lilli vipelsi vuonna 2012.

 

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook